SAMEN STERK

Theo Mol geniet van je pensioen! Bedankt voor de fijne samenwerking en collegialiteit!

Datum: 25 maart 2024

TIJD OM MET PENSIOEN TE GAAN

Na een periode van 41 jaar met plezier in Laakkwartier, Fysiotherapiecentrum LAAK, gewerkt te hebben is het nu tijd om met pensioen te gaan.(per 01-04). Het is geen makkelijke beslissing geweest om na zo’n lange tijd te gaan stoppen. Ik heb altijd fijn gewerkt en ben blij dat ik het vertrouwen heb genoten van de vele klanten in de afgelopen jaren. We hebben veel meegemaakt samen. 

Een klein stukje geschiedenis. In 1983 ben ik in dienst gekomen bij Wim Zoutendijk en Daan Schaap. De praktijk bestond in die tijd uit 2 vestigingen. Ik begon in de vestiging Jan van der Heijdenstraat. We werkten met 5 fysiotherapeuten. 

In 1986 is het toenmalige verzorgingshuis Wenckebach geopend en hier kwam een dependance van de Jan van der Heijdenstraat, waar ik gewerkt heb tot de sluiting van het verzorgingshuis in 2016. In de ochtend werkte ik in de Jan van de Heijdenstraat en in de middag in het verzorgingshuis.

In 2007 hebben Irene Schamper, Peter Niggebrugge en ik de praktijk overgenomen van Schaap en Zoutendijk. In de loop van de jaren ging eerst Irene met pensioen. Haar plaats als maat werd toen overgenomen door Suhayney Hosé, die al bij ons werkte.  Peter stopte eind 2019. Suhayney en ik zetten de praktijk voort als maten. 

En nu is het mijn tijd om met pensioen te gaan. Suhayney gaat verder met de voor uw vertrouwde gezichten van Annalisa en Patrick. Ik ben blij met al het vertrouwen dat u in  onze praktijk en mij hebt gehad. Ik heb daarom het volle vertrouwen dat de kwaliteit gewaarborgd blijft, die u van ons gewend bent.


Nogmaals hartelijk bedankt voor het vertrouwen en het gaat u goed.


Theo Mol