SAMEN STERK

Kaaktherapie

Ook voor kaakproblemen (of temporomandibulaire dysfunctie: TMD) kunt u bij ons terecht. De meest voorkomende klachten bij kaakproblemen zijn: pijn of vermoeidheid van de kauwspieren, het niet goed kunnen openen van de mond, pijn rond het kaakgewricht (voor het oor), knappende kaakgewrichten, overgevoelige of pijnlijke tanden en kiezen en abnormale slijtage van het gebit. Maar ook oorpijn, hoofdpijn en nekpijn kunnen te maken hebben met stoornissen in het kauwstelsel. Wij kunnen u helpen bij deze klachten.

Het ontstaan van deze kaakklachten komt vaak door verkeerde gewoonten, zoals tandenknarsen, klemmen, nagels bijten of kauwgom kauwen. Ook als er veel kiezen ontbreken, kan dit leiden tot overbelasting van het kaakgewricht.

Onze kaakfysiotherapeut analyseert uw klachten en stelt vervolgens een behandelaanpak voor. Bij die aanpak kan de kaakfysiotherapeut u verder begeleiden. Ook kan de kaakfysiotherapeut u doorverwijzen naar een deskundige met wie wij samenwerken, zoals de tandarts of een kaakchirurg.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken met één van onze collega's,
klik dan hieronder voor het afspraakformulier.

Afspraak maken